Πράσινα Κινητά Εργαστήρια Οπτικών Ινών - Red Max

Πράσινα Κινητά Εργαστήρια Οπτικών Ινών

Jul 11, 2019News

Μέσα στα πλαίσια της πράσινης στρατηγικής της και καινοτομώντας για ακόμη μία φορά, η εταιρεία RedMax Technologies Ltd, βγάζει στην αγορά τα πρώτα πράσινα κινητά εργαστήρια οπτικών ινών.

Τα υπερσύγχρονα αυτά βαν χρησιμοποιούν φωτοβολταϊκά με την δυνατότητα αποθήκευσης ενέργειας σε μπαταρίες αντικαθιστώντας έτσι τις ρυποφόρες παραδοσιακές γεννήτριες, των οποίων ο ρόλος θα είναι σχεδόν διακοσμητικός αφού θα μπαίνουν σε λειτουργία μόνο σε ασυνήθιστες περιπτώσεις εξεζητημένης ζήτησης φορτίου σε συνδυασμό με μεγάλη περίοδο έλλειψης ηλιοφάνειας. Επιπρόσθετα, με αυτό τον τρόπο, τα βαν δεν θα χρειάζονται να είναι συνεχώς σε λειτουργία για να παράγουν ενέργεια.

Ο εσωτερικός εξοπλισμός έχει κατασκευαστεί ειδικά για την RedMax από την Σουηδική εταιρεία Modul-System έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα εργονομικό και άνετο περιβάλλον εργασίας για τους μηχανικούς οπτικών ινών της εταιρείας που επανδρώνουν τις κινητές αυτές μονάδες.

Τα κινητά εργαστήρια είναι τελευταίας τεχνολογίας με προηγμένο εξοπλισμό (από splicers οπτικών ινών, OTDR και OLTS), με κάμερες ασφαλείας για περιμετρική παρακολούθηση και ηλεκτρονικά συστήματα ενημέρωσης κατανάλωσης ενέργειας.

Τα πράσινα κινητά εργαστήρια οπτικών ινών είναι ήδη έξω στην αγορά και συμβάλουν καθοριστικά στην ολοένα αυξανόμενη ζήτηση επέκτασης δικτύων fiber optics.

Δελτία Τύπου :

https://inbusinessnews.reporter.com.cy/business/services/article/217601/redmax-technologies-prasina-kinita-ergstiria-optikon-inon

https://www.digitallife.com.cy/redmax-technologies-efere-stin-kypro-ta-prasina-kinita-ergastiria-optikon-inon-56904